E-könyv 11 e-könyv a magyar fociról - EURO 2016

Megjelent: 2016. június 16. | Szerző: Varga Csaba

0

11 e-könyv a magyar fociról

A pár napja történtek apropóján – 🙂 Hajrá fiúk! – összeállítottunk egy 11-es listát a magyar fociról szóló e-könyvekről. Ennél jóval több kiadvány kapható a labdarúgásról elektronikus formátumban, azonban ezek inkább nemzetközi szinten tárgyalják a témát vagy külföldi sztárcsapatokról, sztárfutballistákról szólnak.

Íme:

Szerző Cím Ár Elérhetőség Miről szól?
Lakat T. Károly Legendák legendáriuma 1790 Ft link Évtizedeket átölelő magyar futballtörténelem. Sikerek és bukások, ahogy a leírásban is olvasható: a kötet egyszerre a magyar futball himnusza és gyász-zenéje…
Somogyi Zsolt – Torghelle Sándor Torghelle Sándor a levegő ura 1999 Ft link Önéletrajz, valami ilyesmi mottóval: „…Jól élek a futballból, de tudom, hol a helyem, sosem felejtem el, hogy egy hétköznapi lőrinci fiú voltam. Vagyok….”
Zimányi Róbert G. Góóól-öröm 1500 Ft link Az EB-k kulissza titkai (2012-ben jelent meg a kiadvány)
Gődény Endre Magyarázkodás helyett: diadal ingyenes link Egy régebbi, de ingyenes, 1981–1983 között íródott könyv a győri Rába ETO-ról.
Porzsolt Lajos A magyar labdajátékok könyve ingyenes link A kiadás éve 1885! – Ebből a testnevelési tankönyvből megtudhatod, hogyan tekintettek 130 éve a focira.
Takács Tibor Szoros emberfogás 1990 Ft link Alcím: Futball és állambiztonság a Kádár-korszakban – a téma középpontjában „kiugrott” híres  magyar labdarúgóink.
Gazdag József Egy futballfüggő naplójából 2500 Ft link A pozsonyi Új Szó napilap legendás Focitipp rovatának története.
Rekop György és az Adminok TrollFoci 2390 Ft link A TrollFoci Magyarország talán leghíresebb focis blogja ésFacebook oldala. A könyv az alkotókról, a poénnak induló, ma már több 300 000 kedvelővel rendelkező oldal születéséről szól.
Benedek Szabolcs Focialista forradalom 2290 Ft link Regény az Aranycsapat 6:3 utáni korszakáról és az akkori társadalmi, politikai történésekről.
Benkő Gábor Futballgyilkosok 1190 Ft link A sötét oldal… bundabotrányok a magyar fociban.
Mándy Iván A pálya szélén 1320 Ft link Mándy Iván regénye egy 1927-es futballmeccsről, csapatok: a Dohánygyári Lendület és a Hálókocsi.

Ezt olvastad már?

  • Több mint 4000 e-könyv a Vatikáni Apostoli Könyvtárból2014. november 3. Több mint 4000 e-könyv a Vatikáni Apostoli Könyvtárból A világ egyik legrégebbi, jelenleg is létező könyvtára a Vatikáni Apostoli Könyvtár. Hivatalosan 1475-ben alapították, de története sokkal régebbre, egészen a középkor elejéig nyúlik […]
  • PocketBook Color: a következő generáció2020. november 5. PocketBook Color: a következő generáció Bevezető Az idei év eddig az e-könyv-olvasók piacán alapvetően két dologról szólt: Egyrészt több olyan, hatalmas, 10 hüvelyk vagy afeletti képátlójú e-tintás készülék jelent meg a […]
  • Az ingyenes olvasás kalauza – támogass egy projektet!2018. december 9. Az ingyenes olvasás kalauza – támogass egy projektet! Szeretnénk felhívni figyelmeteket Dr. Kerekes Pál egyetemi docens új közösségi finanszírozású projektjére. Egy kis befektetéssel szinte kimeríthetetlen digitális szövegforrásra tehettek […]
  • Túl a csúcson – PocketBook InkPad 3 e-könyv-olvasó teszt2018. augusztus 3. Túl a csúcson – PocketBook InkPad 3 e-könyv-olvasó teszt Végre megkaptuk tesztelésre a PocketBook legnagyobb (7,8 hüvelykes kijelzővel ellátott), legerősebb – a Touch HD 2 felmagasztalása után meg kell, hogy kövessük magunkat – és legjobb […]

Címkék: , , , , ,
Vissza az oldal tetejére ↑