Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozatunk

A honlapon közzétet szöveges és forrásmegjelölés nélküli egyéb digitális tartalom (fotó, videó, hang) a Papírontúl blog szerzőinek tulajdonát képezik.

Az oldalon nem szükséges regisztrálni és a hírlevél feliratkozásnál megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően, bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Ezen elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) és a 1998. évi VI. törvényt (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről). A feliratkozás az általunk küldött hírlevelekben elhelyezett leiratkozó linken keresztül bármikor megszűntethető.

A feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását az jelenti, ha a megfelelő helyen feltüntett Adatvédelmi nyilatkozat (most olvasod:)) mellett található kis dobozba kattintasz. Ezzel kifejezed egyetértésedet, hogy bekerülj az adatbázisunkba és mi elektronikus levelet küldhetünk neked. Ezek bizonyos esetekben reklámot is tartalmaznak majd.

Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-85978/2015.


Vissza az oldal tetejére ↑