E-könyv Bekapcsoltuk az online e-könyv konvertálónkat!

Megjelent: 2016. szeptember 28. | Szerző: Papírontúl

0

Bekapcsoltuk az online e-könyv konvertálónkat

Aki követ minket a Facebookon, az találkozhatott nemrég egy bejegyzéssel, mely szerint a 3000. oldalkedvelés elérését egy meglepetéssel szeretnénk megünnepelni. Nos bizony elértük és ígéretünkhöz híven jöjjön a meglepetés! 🙂

Készítettünk egy online e-könyv konvertáló modult, amivel szinte bármilyen fájlból tudtok magatoknak készíteni ePub vagy mobi formátumú állományokat. Tudtok feltölteni is, de linket is adhattok meg, ha ismeritek a fájl internetes elérhetőségét.

Sőt készíttetünk még valamit. Jules Verne regényei nem elérhetőek a Magyar Elektronikus Könyvtárban e-könyves formátumokban, csak RTF, PDF vagy HTML-ben. Az új tematikus listában megtalálható Verne összes regénye a MEK-ből, úgy hogy az ott lévő RTF fájlokból tudtok konvertálni ePubot vagy mobit egy-egy kattintással. A lista szűrhető, kereshető.

Természetesen az így készült e-könyv fájlok nem érik el a „kézműves” vagyis a szakemberek által készített és az e-könyváruházakban megvásárolható tartalmak minőségét, de használhatóak e-könyv-olvasókon, a megjelenített szöveg betűmérete változtatható, működnek a keresés és a kijelölés funkciók is.

A modul azért még nem végleges, tesztelés alatt van, bármilyen észrevételt, hozzászólást szívesen fogadunk ezzel kapcsolatban.

De további szócséplés helyett jöjjön a konverter és a Jules Verne lista elérhetősége:

Minden népszerűsítő „mozdulatnak” örülünk (megosztás)! 🙂

 

Ezt olvastad már?

Címkék: , , , ,




Vissza az oldal tetejére ↑