E-papír PocketBook e-könyv-olvasók - díj

Megjelent: 2016. március 16. | Szerző: Varga Csaba

0

Ismét díjat nyert a PocketBook

Február 21 és 27. között került megrendezésre egy kisebb európai ICT (infokommunikációs technológiák) konferencia Monacoban, a DISTREE EMEA. Itt a PocketBook e-könyv-olvasóival elnyerte a otthoni szórakoztató berendezések gyémánt nagydíját.

Nem is igazán a díj maga a lényeg, hanem az, hogy egy e-könyv-olvasó gyártó nyert egy olyan kategóriában, amiben sok más gyártó teljesen eltérő típusú készülékekkel is versenyez az európia piacon. Úgy tűnik, hogy néhány IT szakember szerint van jövője az e-könyv-olvasóknak :-).

PocketBook Sense e-könyv-olvasó teszt

Az alábbiakban a PocketBook sajtóközleményét olvashatjátok:

A Monacoban megrendezett DISTREE EMEA konferencián a PocketBook e-könyv olvasó márka nyerte el az otthoni szórakoztató berendezések gyémánt nagydíját. Az elismerés azt is jelzi, hogy a forgalmazók szerint az elektronikus könyvolvasók piaca töretlenül fejlődik.

A DISTREE konferencia Közép-Kelet-Európában a legnagyobb rendezvény, melyen a fogyasztói elektronikus eszközök forgalmazói, disztribútorai és gyártói vesznek részt, meghívásos alapon. A konferencia díját a több száz résztvevő elektronikus szavazata alapján ítélik oda a szervezők.

A bírálati szempontok között szerepel a termékportfólió minősége, a termékek fejlesztési terve, az értékesítési csatorna számára kialakított program, a gyártó üzleti potenciálja és marketing stratégiája is.

„Folyamatosan terjeszkedünk Európában és Európán túl, és a DISTREE konferencia jó lehetőség számunkra, hogy új partnereket találjunk. Ez különösen fontos számunkra most, amikor arra készülünk, hogy az elektronikus könyvolvasók piacán túllépve további innovatív, az internetre kapcsolt termékeket mutassunk be” – emelte ki Evgeniy Zaitsev, a PocketBook értékesítési és marketing igazgatója. Mivel a DISTREE Gyémánt Díjat az értékesítési partnerek szavazata alapján ítélik oda, az elismerés rendkívül fontos a gyártók számára.

Ezt olvastad már?

Címkék: , ,
Vissza az oldal tetejére ↑