Merítés Kobo Aura H2O teszt és terjeszkedik a Rukkola

Megjelent: 2016. június 20. | Szerző: Varga Tamás

0

Kobo Aura H2O teszt és terjeszkedik a Rukkola

Olvasd az eszközödön!

Magyar nyelvű teszt a Kobo Aura H2O e-könyv-olvasóról, terjeszkedik a Rukkola, az Amazon is beszáll a zenestream piacra, és okosotthon teszt.

Kobo Aura H2O teszt magyarul

Az E-könyv olvasók blogon jelent meg egy kimerítő teszt a Kobo vízálló e-könyv-olvasójáról, az Aura H2O-ról. A bejegyzés részletesen bemutatja a készülék belső és külső tulajdonságait, külön figyelmet szentelve a kijelző minőségére és a felismert e-könyves formátumokra. A teszt alapján a Kobo Aura H2O egy kiváló e-könyv-olvasó, így aki ilyen készülék beszerzését tervezi annak érdemes elolvasnia a cikket, különösen, mivel lassan itt a strandszezon, így egy vízálló e-tinta készülék (Az Aura H2O mellett ilyen például az általunk is tesztelt PocketBook Aqua) kimondottan jól jöhet a nyaralásra. (link)

Tovább terjeszkedik Európában a magyarországi Rukkola

A prim.hu oldalán jelent meg a hír hogy Erdély után már az angliai piacra is belép Magyarország első és legnagyobb internetes könyvcserélő oldala a Rukkola. A nyomtatott könyvek cseréjével foglalkozó közösségi portál 2012-ben indult, és már a kezdetektől fogva rendkívüli nagy népszerűségnek örvend. 2015 októberében az oldalt felvásárolta az elsősorban szerzői kiadásokkal foglalkozó Publio Kiadó. Az ő befektetésüknek köszönhetően idén áprilisban magyar nyelven Romániában is elérhetővé vált a Rukkola. Most pedig – Swappybook – néven Angliában is elindult, sőt a következő hetekben-hónapokban várhatóan más országokban is megjelenik a szolgáltatás. (link)

Az Amazon is beszáll a zenestream piacra

A tech2.hu oldalán olvastuk, hogy egyes híresztelések szerint az Amazon is beszáll a zenestream szolgáltatások piacára. Az amerikai óriásvállalat legnagyobb vetélytársai az Apple Music és a Spotify lesz, ezek már viszonylag régi motorosok piacon, több milliós hallgatótáborral. Az Amazon árszabása is hasonló lesz az övékhez, havi 10 dollárért fogják kínálni a saját szolgáltatásukat. A kérdés az, hogy miért is használná bárki is az ő stream rendszerüket, ha ugyanannyiba kerül mint a többi, bár a mi gyanúnk szerint elsősorban a már meglévő Amazon Prime előfizetők és esetleg a Kindle Fire táblagép tulajdonosok lesznek a fő célcsoport. (link)

A jövő már itt van, csak megfizethetetlen

A fenti címmel jelent meg egy hosszabb lélegzetvételű cikk az Indexen, amely a zártrendszerű okosotthon megoldásokkal foglalkozik. A cikk az alapelvek bemutatása mellett egy tesztet is magába foglal, melyben a Fibaro nevű lengyel cég okosotthon eszközeit használta a szerző több mint egy hónapig. Az írásból egész jó képet kaphatunk arról, hogyan is működik a gyakorlatban egy okosotthon, így akit érdekel a téma annak mindenképpen ajánljuk a cikk elolvasását. (link)

Fejléckép forrása: us.kobobooks.com

Ezt olvastad már?

Címkék: , ,
Vissza az oldal tetejére ↑