Merítés

Megjelent: 2014. december 1. | Szerző: Papírontúl

0

Merítés – az elmúlt hét érdekességei hétfő reggelre – 2014/2.

Eheti válogatásunkban többek között a magyarországi e-könyv piaccal, az új iphone-ok és az ipad-ek viszonyáról, és luxus elektronikai eszközökkel foglalkozó cikkeket mutatunk be nektek.

Miért nem robban be az e-könyvpiac?

A Könyves Blog új írásában a magyarországi e-könyvkiadással foglalkozik. Részletes leírást kapunk az ágazat jelenlegi helyzetéről, megszólaltatják a piaci szereplőket, és foglalkoznak a nehézségekkel és sikerekkel is. (link)

iPhone szerviz blog: Válogatás az extrém javításokból

A Mobilarena.hu portálon iPhone szervízesek mutatják be legérdekesebb eseteiket. Megolvadt telefon, majd egy évig a föld alatt heverő készülék, és kalapáccsal kezelt iPad sikeres javításáról olvashatunk tanulságos leírásokat a bejegyzésben. (link)

A Kobo lehetőséget lát az európai magán e-könyvkiadásban

A Publishing Perspective nemzetközi könyvkiadással foglalkozó hírszájt szerint a Kobo, a világ egyik legnagyobb e-könyv forgalmazója és e-könyv olvasó gyártója egyre jobban érdeklődik az európai elektronikus könyvek szerzői kiadású (self-publishing) forgalmazása iránt. A cikk elsősorban a franciaországi szerzőkkel foglalkozik, de kitér a német és olasz állapotokra is. (link)

Az olvasási szokásokban a nagyobb iPhone már kannibalizálja az iPadet

Az iPhone 6+ és az iPad-ok egymás elleni rivalizálásáról szól a Szifon.com új cikke. Mivel az egyik új almás telefon kijelzője 5,5 hüvelyk átmérőjű, ezért különösen alkalmas e-könyv olvasásra, ennek viszont a cég táblagép eladásai látják kárát. (link)

Méregdrága luxus eszközök karácsonyra

Megnyertük az ötöslottót, és nincs ötletünk mire költsük el a pénzt így az ünnepek alatt? Ebben segíthet a cnet.com technológiai portál új listája, amely méregdrága elektronikai eszközöket mutat be. Kétezer dolláros fejhallgató, ötvenezer dolláros projektor, és hatezer dolláros otthoni PC is szerepel a felsorolásban. (link)

Ezt olvastad már?

Címkék: , , , ,
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vissza az oldal tetejére ↑