Merítés

Megjelent: 2015. február 9. | Szerző: Varga Tamás

0

Merítés – az elmúlt hét érdekességei hétfő reggelre – 2015/6.

Olvasd az eszközödön!

Heti hírgyűjteményünkben többek között egy rendkívül érdekes magyar fejlesztésű ékszerről, egy hasznos alkalmazásról véradóknak, és a PocketBook Ultra frissítéséről is beszámolunk nektek.

Ékszerforradalom: bemutatkozik a Tago Arc

A technokrata.hu-n olvashatjuk egy rendkívül érdekes, e-ink kijelzős karkötő bemutatását. A magyar L!BER8 Technology fejlesztésén, egy alkalmazás segítségével módosíthatjuk a mintákat, így hangulatunknak és öltözékünknek megfelelővé változtathatjuk az ékszert. (link)

Így növelheted e-könyv olvasód élettartamát

Szintén a technokrata.hu-n jelent meg egy nagyon hasznos cikk, ami az e-könyv olvasónk élettartamának növelésében nyújt segítséget. Érdemes megfogadni az itt olvasható tanácsokat, hiszen így még jó hosszú ideig élvezhetjük az olvasást készülékünkön. (link)

Véradás – alkalmazásteszt

A Magyar Android Portál tesztelte le a Magyar Vöröskereszt által kiadott alkalmazást, ami véradóknak nyújt nagy segítséget. Láthatjuk a véradások helyszínét és időpontját, és ezeket meg is oszthatjuk. Emellett van benne egy tudástár is, ami a véradással kapcsolatos információkat foglalja össze. (link)

PocketBook Ultra frissítés ISBN-felismerővel

A Prime Onlineon jelent meg a hír, ami a világ első fényképezőgépével ellátott e-könyv olvasójának frissítéséről számol be. Most már be tudjuk olvasni a könyvek ISBN számát is, így további információkat kapunk a könyvről, és meg is vásárolhatjuk, ha létezik e-könyv formátumban. (link)

Mielőtt külföldre utaznánk

A The Digital Reader közölt egy érdekes cikket a Will My Phone Work nevű webhelyről, ahol utána tudunk nézni hogy milyen szolgáltatóknál használható a telefonunk. Külföldi utazás előtt érdemes elvégezni az ellenőrzést, nehogy a helyszínen érjenek minket meglepetések. (link)

Ezt olvastad már?

  • E-könyv-olvasó – a legjobb karácsonyi ajándék! (X)2018. december 4. E-könyv-olvasó – a legjobb karácsonyi ajándék! (X) Vajon mi lehet a legjobb karácsonyi ajándék? Hát persze, hogy e-könyv-olvasó! 🙂 Az alábbiakban szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a PocketBook írását, a cikkben sok-sok jó tanács van a […]
  • Túl a csúcson – PocketBook InkPad 3 e-könyv-olvasó teszt2018. augusztus 3. Túl a csúcson – PocketBook InkPad 3 e-könyv-olvasó teszt Végre megkaptuk tesztelésre a PocketBook legnagyobb (7,8 hüvelykes kijelzővel ellátott), legerősebb – a Touch HD 2 felmagasztalása után meg kell, hogy kövessük magunkat – és legjobb […]
  • Csinosabb, gyorsabb és okosabb – PocketBook Touch HD teszt2017. március 9. Csinosabb, gyorsabb és okosabb – PocketBook Touch HD teszt Nemrég került a kezünkbe az egyik legkísérletezőbb e-könyv-olvasó gyártó új zászlóshajója, mely még 2016. szeptemberében „csücsült fel” a középkategóriás készülékek palettájának tetejére, […]
  • A legjobb e-könyv-olvasók karácsonyra2016. december 4. A legjobb e-könyv-olvasók karácsonyra Kis késéssel de elkészült a cikkünk, úgy gondoljuk, teljes áttekintést tudunk nyújtani a hazai piacról korábbi tapasztalatainkat figyelembe véve. Természetesen az ajánló némileg […]

Címkék: , , ,
Vissza az oldal tetejére ↑